error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor R.J.B. Rooks is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Aalten.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor R.J.B. Rooks uit Aalten. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor R.J.B. Rooks kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor R.J.B. Rooks is geopend op 01-04-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 09190726. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor R.J.B. Rooks
  • Haartsestraat 46, 7121CZ, Aalten
  • 0543 471747
Branche
Boekhouder
KVK
9190726
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders