error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor R.J. Veenstra is een administratie expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Abbenbroek.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor R.J. Veenstra uit Abbenbroek. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor R.J. Veenstra kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor R.J. Veenstra is opgericht in 01-05-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24226703. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor R.J. Veenstra
  • De Vos van Steenwijkstr 7, 3216AE, Abbenbroek
  • 0181 663173
Branche
Boekhouder
KVK
24226703
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders