Administratiekantoor R.J. Okkema is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede offertes te bekijken van accountancy kantoren in Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor R.J. Okkema uit Rotterdam. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor R.J. Okkema neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor R.J. Okkema is opgericht in 01-01-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 53490819. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.