Ontdekken wat Administratiekantoor Rita van Dijk of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de omgeving van Kampen.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Rita van Dijk is geopend op 01-01-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 62213555. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Rita van Dijk uit Kampen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Rita van Dijk neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

De meeste accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.