error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Rimida is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de omgeving van Apeldoorn.

Meer weten over Administratiekantoor Rimida uit Apeldoorn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Rimida kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Rimida is opgericht in 01-10-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 08092154. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Rimida
  • Woudhuizerallee 169, 7325RT, Apeldoorn
  • 055 3664737
Branche
Boekhouder
KVK
8092154
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders