error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Rikken of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de buurt van Haalderen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Rikken uit Haalderen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Rikken doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Rikken bestaat al sinds 01-09-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 09163522. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Rikken
  • de Hoek 2, 6685BD, Haalderen
  • 0481 461049
  • rikkenadministraties@kpnplanet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09163522
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders