Administratiekantoor Rikken is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Om goede offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Haalderen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Rikken uit Haalderen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Rikken kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Rikken bestaat al sinds 01-09-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 09163522. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.