error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor R.G. van der Poel of een andere administrateur voor je kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Maren-Kessel laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor R.G. van der Poel uit Maren-Kessel. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor R.G. van der Poel kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor R.G. van der Poel bestaat al sinds 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24449979. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor R.G. van der Poel
  • Groenstraat 34, 5398HG, Maren-Kessel
  • 0412 483181
  • www.rooka.nl
  • info@rooka.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24449979
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders