error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor R.F. Vis is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Rijswijk.

Meer weten over Administratiekantoor R.F. Vis uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor R.F. Vis neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor R.F. Vis is opgericht in 01-10-1978 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27094574. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor R.F. Vis
  • H. Gerhardlaan 45, 2285XP, Rijswijk
  • 070 3937430
Branche
Boekhouder
KVK
27094574
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1978
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders