error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Reroko" is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Rotterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "Reroko" uit Rotterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor "Reroko" neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor "Reroko" is geopend op 01-09-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 24198816. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor "Reroko"
  • Keltenoord 96, 3079ZG, Rotterdam
  • 010 4191249
Branche
Boekhouder
KVK
24198816
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders