Meer informatie over wat Administratiekantoor Raaz of een andere boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van Amsterdam.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Raaz is opgericht in 16-01-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 62427725. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Raaz uit Amsterdam. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Raaz kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.