error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Raaz of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Amsterdam.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Raaz uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Raaz neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Raaz bestaat al sinds 16-01-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 62427725. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Raaz
  • Herculesstraat 5, 1076RX, Amsterdam
  • 06-55195921
Branche
Boekhouder
KVK
62427725
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders