error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Raa of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Assendelft.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Raa uit Assendelft. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Raa neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Raa is geopend op 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 68563485. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Raa
  • Pluimgraaf 38, 1567AB, Assendelft
  • 075 6219729
Branche
Boekhouder
KVK
68563485
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders