Administratiekantoor RA-SA is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de omgeving van Assen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor RA-SA uit Assen. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor RA-SA neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor RA-SA is opgericht in 31-12-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 57015872. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.