error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor R. Scholten is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Rijswijk.

Meer weten over Administratiekantoor R. Scholten uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor R. Scholten regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor R. Scholten is opgericht in 01-01-1970 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27078840. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor R. Scholten
  • Dillenburglaan 27, 2281CZ, Rijswijk
  • 070 3954530
Branche
Boekhouder
KVK
27078840
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1970
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders