error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor R. Eversteijn is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van 's-Gravenhage.

Meer weten over Administratiekantoor R. Eversteijn uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor R. Eversteijn regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor R. Eversteijn is geopend op 01-01-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27133357. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor R. Eversteijn
  • Lippe-Biesterfeldweg 12, 2552EB, 's-Gravenhage
  • 070 3684593
  • r_eversteijn@kpnplanet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27133357
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders