error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor R. de Jong is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de regio van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor R. de Jong uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor R. de Jong kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor R. de Jong is geopend op 03-01-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 32167880. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor R. de Jong
  • Sarphatikade 7O, 1276AS, Amsterdam
  • 06-26014469
Branche
Boekhouder
KVK
32167880
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders