Weten wat Administratiekantoor R. de Jong of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor R. de Jong is opgericht in 03-01-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 32167880. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte uit te brengen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor R. de Jong uit Amsterdam. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor R. de Jong doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.