error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor R. Bliek of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Breda laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor R. Bliek uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor R. Bliek kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor R. Bliek is geopend op 01-01-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 20167884. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor R. Bliek
  • Ginnekenweg 81, 4818JB, Breda
  • 076 5217599
Branche
Boekhouder
KVK
20167884
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders