Administratiekantoor R. Bliek is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Breda.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor R. Bliek is opgericht in 01-01-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 20167884. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor R. Bliek uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor R. Bliek neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.