error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor R-2E is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Giesbeek.

Meer weten over Administratiekantoor R-2E uit Giesbeek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor R-2E neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor R-2E bestaat al sinds 21-09-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 64136752. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor R-2E
  • Kerkstraat 85, 6987AB, Giesbeek
  • 06-22979621
  • www.r-2e.nl
Branche
Boekhouder
KVK
64136752
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-09-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders