error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Quaedackers of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de regio van Appingedam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Quaedackers uit Appingedam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Quaedackers regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Quaedackers is opgericht in 15-12-1986 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 02088207. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Sommige accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Quaedackers
  • Hertoginnelaan 10, 9901HV, Appingedam
  • 0596 - 626057
Branche
Boekhouder
KVK
02088207
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-12-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders