Administratiekantoor P.Visser is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om goede offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Bunschoten-Spakenburg laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor P.Visser bestaat al sinds 29-08-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 32117682. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor P.Visser uit Bunschoten-Spakenburg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor P.Visser neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.