error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor PS is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Muiden laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor PS uit Muiden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor PS regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor PS is opgericht in 31-05-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 32091714. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor PS
  • Herengracht 70, 1398AD, Muiden
  • 0294 264726
  • info@armaria.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32091714
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
31-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders