error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Pruijssen is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de omgeving van Mariënberg.

Meer weten over Administratiekantoor Pruijssen uit Mariënberg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Pruijssen regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Pruijssen bestaat al sinds 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 05074425. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Pruijssen
  • Stationsweg 11, 7692AA Mariënberg
  • 0523 250337
  • leenpruijssen@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
05074425
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders