error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Princenhage BV is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Breda.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Princenhage BV uit Breda. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Princenhage BV neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Princenhage BV bestaat al sinds 01-12-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 56665172. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Princenhage BV
Branche
Boekhouder
KVK
56665172
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-2012
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders