error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Precisie of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Ede.

Meer weten over Administratiekantoor Precisie uit Ede? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Precisie doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Precisie is opgericht in 29-02-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 65387376. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Precisie
  • Edendreef 14, 6716HH, Ede
  • 06-22605050
Branche
Boekhouder
KVK
65387376
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-02-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders