error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Precisia is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Bergen (NH).

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Precisia uit Bergen (NH). Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Precisia kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Precisia bestaat al sinds 01-11-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34142157. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Precisia
  • Dirk Klompweg 68, 1861NE, Bergen (NH)
  • 072 5898781
Branche
Boekhouder
KVK
34142157
Bedrijfsvorm
Stichting
Oprichtingsdatum
01-11-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders