Administratiekantoor Precisia is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Bergen (NH).

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Precisia is opgericht in 01-11-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34142157. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Precisia uit Bergen (NH). Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Precisia neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.