error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Postma of een andere accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de omgeving van Hengelo.

Meer weten over Administratiekantoor Postma uit Hengelo? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Postma doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Postma is geopend op 01-08-2000 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 08090946. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Postma
  • Krabbenbosweg 56, 7555EM, Hengelo
  • 074 2438987
  • www.akpostma.nl
  • info@akpostma.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08090946
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders