error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Postco of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van Barendrecht.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Postco uit Barendrecht. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Postco kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Postco is opgericht in 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 24240045. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Postco
  • Jacoba Pompevliet 32, 2992WP, Barendrecht
  • 010 4859552
  • postco@box.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24240045
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders