error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Popken is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountants in de regio van Assen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Popken is geopend op 01-10-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 04071480. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Popken uit Assen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor Popken kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor Popken
Branche
Boekhouder
KVK
04071480
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders