error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Popken of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Assen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Popken uit Assen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Popken kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Popken is geopend op 01-10-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 04071480. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Popken
Branche
Boekhouder
KVK
04071480
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders