error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Pomstra is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Almere.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Pomstra uit Almere. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Pomstra neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Pomstra is geopend op 01-04-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 39059164. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Pomstra
Branche
Boekhouder
KVK
39059164
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders