error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P&O is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Krommenie.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor P&O uit Krommenie. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor P&O doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit administratiekantoor

Administratiekantoor P&O is geopend op 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 67906214. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor P&O
  • Jupiterstraat 51, 1562WN Krommenie
Branche
Boekhouder
KVK
67906214
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders