error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P.M. Snelting V.O.F. is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Amsterdam.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor P.M. Snelting V.O.F. is geopend op 01-01-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 33279235. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor P.M. Snelting V.O.F. uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor P.M. Snelting V.O.F. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Administratiekantoor P.M. Snelting V.O.F.
  • Derkinderenstraat 79H, 1061VR, Amsterdam
  • 020 6111318
Branche
Boekhouder
KVK
33279235
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders