error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor P.M. Schmitz of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Linne.

Meer weten over Administratiekantoor P.M. Schmitz uit Linne? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor P.M. Schmitz doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor P.M. Schmitz bestaat al sinds 01-11-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 13031215. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor P.M. Schmitz
  • Welterstraat 19, 6067GK, Linne
  • 0475 301442
Branche
Boekhouder
KVK
13031215
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders