error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Plus/Minus of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de regio van Alphen aan den Rijn.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Plus/Minus uit Alphen aan den Rijn. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Plus/Minus neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Plus/Minus is opgericht in 01-09-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 55957854. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Plus/Minus
  • Zadelmaker 101, 2401PC, Alphen aan den Rijn
  • 06-43709360
Branche
Boekhouder
KVK
55957854
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders