error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor PLD is een administratie expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Leidschendam.

Meer weten over Administratiekantoor PLD uit Leidschendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor PLD regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor PLD is opgericht in 08-04-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27316878. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor PLD
  • Evertsenstraat 15, 2266LZ, Leidschendam
  • 06-55573244
Branche
Boekhouder
KVK
27316878
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders