error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Planje is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van accountants in de buurt van Roermond laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Planje uit Roermond? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Planje kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Planje bestaat al sinds 01-01-1982 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 13021470. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Planje
  • Kasteel Frymersonstraat 31, 6043XK, Roermond
  • 0475 - 321039
Branche
Boekhouder
KVK
13021470
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1982
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders