Administratiekantoor Planje is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van Roermond.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Planje is opgericht in 01-01-1982 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 13021470. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Planje uit Roermond. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Planje doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.