error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor PK is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om goede offertes te bekijken van accountants in de buurt van Heelsum laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor PK uit Heelsum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor PK kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor PK is opgericht in 01-10-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 61543748. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor PK
  • Gardiaan 6, 6866EL, Heelsum
Branche
Boekhouder
KVK
61543748
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders