error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P.J.J. Volkers is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Winkel.

Meer weten over Administratiekantoor P.J.J. Volkers uit Winkel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor P.J.J. Volkers kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor P.J.J. Volkers is geopend op 01-08-1999 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37087478. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor P.J.J. Volkers
  • Trambaan 39, 1731XS, Winkel
  • 0224 541716
  • www.citah.nl
  • peter@pjjvolkers.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37087478
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders