Meer informatie over wat Administratiekantoor Pierik of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om goede offertes in te zien van boekhoud experts in de regio van Drachten laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Pierik uit Drachten. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Pierik doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Pierik bestaat al sinds 01-03-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 04066857. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.