error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Pierik of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Drachten.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Pierik uit Drachten. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Pierik kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Pierik bestaat al sinds 01-03-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 04066857. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Pierik
  • Hof van Edenlaan 12, 9201GC, Drachten
  • 0512 300942
Branche
Boekhouder
KVK
04066857
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders