error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Philippens-Duijsens B.V. of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Eijsden.

Meer weten over Administratiekantoor Philippens-Duijsens B.V. uit Eijsden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Philippens-Duijsens B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Philippens-Duijsens B.V. is geopend op 01-01-1973 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 14617837. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Philippens-Duijsens B.V.
  • Kleteborg 18, 6245DD, Eijsden
  • 043 4091865
  • j.m.m.philippens@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14617837
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1973
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders