error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Petra Gielen is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede offertes te ontvangen van accountancy kantoren in de omgeving van Hoevelaken laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Petra Gielen uit Hoevelaken. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Petra Gielen doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Petra Gielen is opgericht in 18-07-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 32137723. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Petra Gielen
  • De Heerd 18, 3871RV, Hoevelaken
  • 033 2538349
Branche
Boekhouder
KVK
32137723
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-07-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders