error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Petersen of een andere administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in Harderwijk laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Petersen uit Harderwijk. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Petersen regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Petersen is geopend op 27-06-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 60898186. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Petersen
  • Zeggemeen 39, 3844RM, Harderwijk
  • 06-21258726
Branche
Boekhouder
KVK
60898186
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-06-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders