error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Peterse is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Hoogland laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Peterse uit Hoogland? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Peterse kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Peterse is opgericht in 01-08-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 32100643. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Peterse
  • Fluitekamp 126, 3828WL, Hoogland
  • 033 4802075
Branche
Boekhouder
KVK
32100643
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders