Meer informatie over wat Administratiekantoor Peters of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Peters uit 's-Gravenhage. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Peters regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Peters bestaat al sinds 01-09-1979 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 27109330. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.