Administratiekantoor Peters is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van accountancy kantoren in Grave laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Peters is opgericht in 01-01-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17241519. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Peters uit Grave. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Peters neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.