error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Peters of een andere accountant voor je kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud experts in de omgeving van Kaatsheuvel laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Peters uit Kaatsheuvel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Peters neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Peters is opgericht in 15-08-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 17241119. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Peters
Branche
Boekhouder
KVK
17241119
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-08-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders