error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Peter van Es is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Alphen Aan Den Rijn.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Peter van Es uit Alphen Aan Den Rijn. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Peter van Es doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Peter van Es is geopend op 18-01-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 65144171. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Peter van Es
  • Jongkindt Coninckstraat 82, 2406AR, Alphen Aan Den Rijn
  • 0172 473770
Branche
Boekhouder
KVK
65144171
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders