error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Peter Kelder of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van accountants in de buurt van Montfoort laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Peter Kelder uit Montfoort? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Peter Kelder neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Peter Kelder is geopend op 01-01-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30105099. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Peter Kelder
  • Lijndraaierijweg 5, 3417XJ, Montfoort
  • 0348 475034
  • www.peterkelder.nl
  • info@peterkelder.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30105099
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders