error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Peter Boudewijn of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie experts in de omgeving van Leiden laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Peter Boudewijn uit Leiden. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Peter Boudewijn doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Peter Boudewijn is opgericht in 01-01-1988 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 28047337. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Peter Boudewijn
  • Helena Verburgstraat 20, 2331DZ, Leiden
  • 071 5317330
Branche
Boekhouder
KVK
28047337
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders