error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Persoon of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in Almere laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Persoon uit Almere. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Persoon doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Persoon is geopend op 07-03-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 39056435. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Persoon
Branche
Boekhouder
KVK
39056435
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-03-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders