error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Persevere is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie experts in de omgeving van Assen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Persevere uit Assen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Persevere neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Persevere is opgericht in 01-01-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 04079775. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Persevere
Branche
Boekhouder
KVK
4079775
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders