Meer informatie over wat Administratiekantoor Penning of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Alkmaar.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Penning is opgericht in 01-05-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37081111. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Penning uit Alkmaar. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Penning neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.